dag 7

idag har ja hjälpt min mor med att städa lite. Sen så kom jag hem till bromölla och umgicks med zilla och mia . mycket trevligt. snacka skit och dricka kaffe. Senare på kvällen så kom Vixxan och alex. Kollade på en svinläskig film. Den måste ni bara se om ni gillar skräck. The haunting in  connecticut sjukt läskig. men jag måste säga att den var sjukt bra i ärlighetens namn.. jag vill nog aldrig mer vara ensam hemma i mörker iaf. tack viix å alex för att jag får mardrömmar nu. haha.

Då var man faktiskt inne på dag 7 med sopporna och idag har det gått ovanligt bra, man blickar tillbaka på hur de va att äta en fet sliskig måltid.:P Men livet går vidare och idag är ja på topp efter allt som hänt denna dag. fy vad jobbigt.. Hoppas det ger med sig.







I morgon vet jag inte vad som händer riktigt men hoppas på att dagen bjuder på mycket vänner och en massa roligt. Tänker på vad man ska göra å kollar ut genom fönstret så ser man en fuuuuul stor rööööd GLOB :P va ful den är egentligen. :P ha de bra de va dagens händelser.







chau / - BEX

Kommentarer
Postat av: Vixxaan

Áhhw :) Måste jhu see mera på skräck nu ju :P Haha var svinkul!

2011-01-05 @ 01:40:08
Postat av: Mia

vad handlar den filmen om?? Ja visst, kom du bortom ikväll en unda om du vill.

2011-01-05 @ 13:33:38
URL: http://nattstad.se/brunettmia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0