60 års kalas

idag har jag å gubben vatt i kristianstad och hämtat den FIIINA saken:D  och jag körde en jätte omväg hem med släp och allt... runt hela ivösjön på grund av att jag ville se Bäckaskogs slott.  Tillslut kom vi fram till lilla bromölla för att lämna av mig hos Anki och hämtade upp Soffe, så att simon kunde få hjälp med att bära. Efter detta körde vi hem till min älskade mamma för god middag och kalas.:) verkligen jätte trevligt. Köpte  2 nya grytlappar och en kökshanduk + en massa blommor som hon fick förra helgen:) Hon blev så glad så. Alma är ju bara för härlig det lilla lyckobarnet. Mamma var så fin i sitt söta rösa linne. :D <3 

Dagen blev helt underbar med tanke på att de regnade halva dagen. på kvällen var det ju helt underbart.
Det finns så mycket här i livet man ska va tacksam över ..
det är ni som betyder, det är ni som gyllar min dag <3

GRATTIS MAMMA JAG ÄLSKAR DIG <3
Du är det bästa  som finns mamma .
Jag utan dig det går inte -
LOVE


Här kommer lite bilder från dagen:)







Glöm Dina Beskymmer Imorgon Kommer Nya


Imogron Är En Ny dag ;)




BEX


Full fart

idag har det varit full fart hela dagen kan jag lova. Först så skulle jag hänga med mamma och handla för att hon hade bilen på verstad idag. Men innan  jag å mamma ens hann sätta oss i bilen så ringde jag till hälleviksbadet och fick komma på intervjuv direkt.. så det var det första vi gjorde . tycker det gick bra. får se om det blir nåt sommarjobb imed jag är lite sent ute. sen så drog jag å mamms till extra mjällby :) efter det var det att köra hem henne och ta med mig hunden och köra vidare hem. När jag kom hem så tog jag å simon bilen till kristianstad för att handla en väldigt fiiiin sak som jag är superduper nöjd med. Och så körde vi till riknkaby för att köpa en massa rör till huset . HÄRLIGT att det händer något . Efter allt handlande så körde vi till svärmor och svärfar för att gå på toa . hahha.  efter de så skulle simon jobba hela kvällen till 3 i natt. Undertiden simon jobbade så blev jag rädd för åskan så jag drog hem till ANKI för lite allmänt stöd .  Hon e så snäll hon med mass jobbiga ungar i hela lägenheten:P

Nu sitter jag här å myser med min underbara hund och pratar med Elin på msn:D<3



DAG 2

idag har det varit väldigt jobbigt. Hoppas det känns bättre i morgon. känslan är väldigt speciell . men det känns bra ändå på något vis.

idag : har jag ,anki, sebastian och stoffe varit nere vid strandängen. Sebbe och stoffe badade idag som är inte riktigt kloka alltså hihi. men dom är ju barn så. Om det hade varit jag så hade jag nog dött . ucha kyla vill man ju inte ha juts nu iaf. 

Jag tog massa fina foton på naturen idag .. jag blev verkligen jätte nöjd med bilderna . jag lägger upp några av dom här... 




imorgon blir det fullt upp ska köra mamma till affären , sen kommer rörmokaren och på eftermiddagen ska vi förhoppningsvis in till kristanstad å köpa tvättmaskin:) åååh jag längtar så<3 en ny tvättmaskin är ju drömmen just nu.. och torktumlare ännu bättre. <3


hoppas ni gillar mina bilder :)



glöm dina beskymmer i morgon kommer nya




BEX

LÅt


saker har varait väldigt jobbiga, både för dig och för mig , men jag vill att du ska veta att jag alltid kommer finnas här, jag kommer aldrig lämna dig för det är dig jag tycker om , det är dig jag vill ha ♥ jag undrar vad du gör just nu, och vad du går runt och tänker, jag tittar upp mot stjärnorna jag ser ditt namn det blänker , jag älskar se dig skratta, jag älska se dig glad, sej mig varför skulle jag lämna honom för en sådan här sak , vad , det finns inte en chans , för du är det bästa som jag har , jag vill stanna för evigt, för kärleken jag känner för dig den är helig ♥

DAG 1

Dag 1 har gått jätte bra tycker jag:) är riktigt glad för detta. Hoppas det går bra alla dom andra dagrna med. jag vill vill vill . visst det är hårt men livet är ju inte lätt alltid.:)

idag gick jag bort till anki en sväng och tillbaka , sen körde jag till edenryd för att lämna alpnärings kryddor till Ida. skönt med lite extra pengar ibland. efter det körde jag vidare till min bror för att köra hans vänner till sin båt i pukavik.:) trevliga människor. Nu är gubben hemkommenfrån jobbet och vi tar de hur lugnt som helst eller om man skulle ta en promenad:)

jag kan verka lite borta ibland men sådan är bara jag :)

imån är det dag 2 och jag kan lova att det kommer gå hur bra som hälst.. Jag är riktigt tacksam för all stöttning jag får av  nära och kära.




Glöm dina beskymmer i morgon kommer nya


/// BEX

Blåst

blåser duktigt bra idag . tråkigt man blir bara så rastlös ju .

DAGENS MIDDAG : potatismos och stekt falukorv:) jätte långesen man åt det ju:)


dagen har varit hår och jobbig .. men vad kan man göra jag önskar bara att allt skulle flyta på nu . fy vad glad jag hade vatt om det hade gjort de. ÖNSKAR .. jag med min vanliga otur i det mesta. Och nu har jag sommarlov vad ska man göra med det?? något förslag? om jag skulle bröja på en bantningskur fast jag vet ju att det inte är bra. det är ju inte första gången man gör det iaf . men jag känner att jag måste gå ner lite för att må lite bättre. shit vad jag funderar .. i morgon vet jag inte vad som händer... ingen bensin i bilen så får vara i bromölla trakten. hoppas på att de ska bli lite bättre väder i morgon. :)

Therese Johansson - Jag saknar dej min älskade vän . va hos mej nu när ja behöver dig som mest .. önskar så otroligt att du va här nu gumman.. :'( Pusss Älskar dig <3
förlåt men den e så fiin:)






Det går bra nu.

Dagen saker : gick till skolan ca vid 10 tiden. Jag kom fram till att jag behöver typ inte komma till skolan i veckan och nästa vecka är det ju sommarlov. Jag ska plugga en massa engelska hemma , titta på *engelska filmer* och plugga in ord till nästa termin. Så det tänker jag göra ofta hela sommaren. :) Vill verkligen bli bättre å klara detta. Det är grymt svårt men det ska nog gå med lite vilja . :D Nästa termin blir det att jag pluggar ENGELSKA GRUND , MATTE A och SAMHÄLLE A .:) jag längtar faktiskt till att få lära mig saker.:) Det känns bra.


Efter skolan så drog Jag, mamma och Ama till my och tindra på kalas. Tindra fyllde 2 år idag. GRATTIS TJEJEN!<3.
Tack för tårtan  :)

Ikväll har jag absolute inte gjort så mycket. Körde till affären för att ahndla lite pålägg och sen så klart så blev det en sväng inom ANKI. efter det åkte jag hem  och pluggade lite.:=)  Nu har älskling slutat jobbet och vi sitter här framför TVen . 

Tog lite bilder innan idag på mig sj dock men alltid något ju:) här kommer dom iaf








LÄNGTAR!! <3<3

hej å hå

Det var riktigt längesen jag skrev här nu. men vi får hoppas att jag blir lite bättre på det.
Helgen har varit hur bra som helst, lördag ska blev de holge marknad med folket och så har ja vatt hundvakt:)

idag så har ja å gubben hållt på med taperterna hela dagen lång. fast bara förarbetet. hahah.. tar ju sjukt lång tid med att bara spackala å pilla tapeter. hoppas på att få upp taperterna i veckan som kommer iaf.

Väntan är låååång nu .! jag vill bara , hälst NUNUNU! jo det är så att jag väntar på att få papperna och datumet till jag ska göra min  gastric bypass operation. känner mig narvös imed att papperna kan komma när som . och jag hoppas verkligen på snart. GUUUUd vad man kan längta till att få må bättre.


här kommer lite bilder jag har tagit på senaste tiden:)

angelikas lille pojk :)min vovve


jag har blivit hmmm ja gulhårig:P


RSS 2.0