Midsommar

Det har varit en väldigt härlig dag idag. Massa av sol och värme som jag älskar . Simon och jag firade midsommar borta i edenryd hos Hans föräldrar, det var mycket trevligt med allt folk och djur. Vi åt massor med mat , det var verkligen gott med jordgubbar till efterrätt.. MMmm säger jag bara . första jordgubben för iår gjorde verkligen susen  och då blev jag ju påmind hur gått det är egentligen. haha. Inte nog med det så åt vi massor av GLASS . det bästa jag vet någonsin.<3 senare på kvällen så var jag maggan, sammy, sessan, och kelly på en långpromenad i lilla edenryd . Var verkligen riktigt fint vid vattnet när solen höll på att gå ner.









jag fick för första  gången träffa lilla söta underbar Wilma *en hundvalp* . GUUUUUD så söt både jag och simon föll pladask. <3 En 11 veckors hundvalp ... och inte nog med det så hade dom skaffat en 11 veckors kattunge som var super duper kelen . SÅÅÅÅÅ sööööt . jag som är helt galen i kattungar . naaaw .







Så nu snart ska jag gå ut med kellan en sista runda för idag sen blir det nog tv en tund å se om man somnar . Tycker vekligen det har varit en toppen dag och vill tacka alla som gryllat den <3



Minns gårdagen, Tänk på morgondagen men lev idag







BEX

härligt

som jag skrev igår så var jag på möte för jobb i fjälkinge , och hon ringde idag och sa att jag fick JOBBET som extra vikarie.:) Och jag blev hur glad som helst . Började nästen gråta av lycka. Så på måndag ska jag ha min första dag där.:) Det ska bli så roligt . Helt sjukt att man lyckas få sommarjobb i sista minuten :D

Idag har jag varit å handlat å så. sen kom jag hem till min galna hund. Sen så kom sebastian hit för han orkade inte vara på fritids mer så anki fick hämta han vid 7 tiden :) Har vatt en lugn och härlig dag .







Lev i nuet





BEX

Möte

hejsan allihopa.

idag har jag varit på möte om jobb i fjälkinge. det verkade mycket lovande tycker jag. Vi får väl se vad livet har att erbjuda framöver. Man hoppas iaf på  det bästa. innan ikväll kom anki å sebbe en runda. DRICKA KAFFE alltid lika trevligt. sen så kom jessica en sväng innan hon skulle vidare . :) Och nu ikväll har ja å jessa vatt ute och gått.. GUUUUD så härligt det var nere på strandängen. lyckades tajma med solnedgång och allt. så nu sitter jag här och lägger in bilder jag tagit idag .

Här kommer bilderna.:)






Synd man inte hade haft en riktigt bra kamera men jag tycker det blir ganska fina bilder ändå:)


Jag har blivit en glad å posetiv människa tycker jag. hoppas folket runt om mig med tycker det.
Allt känns så bra nu när man börjar komma igång med promenaderna och renoveringen i huset.<3
Simon e det bästa som finns tack för att du finns älskling. 9 månader nu <3




Lev livet idag , i morgon kan det vara för sent








BEX



lugg glugg:P

Jag gick en runda idag och då mötte jag annelie( min kusin) väldigt kul att säga hej. Sen så gick jag hem till Camilla ( kusin) drack lite kaffe och pratade . gick hem å hämtade simon så vi körde upp till camilla igen för att hämta jätte fina krukor som dom skulle slänga. jag är verkligen hel nöjd. Så 3 av krukorna står på min trapp . me lite olika blomster jag hittade hemma.:) Nu ska jag bara hitta något jag kan ha i dom STÖRRE krukorna. Men det ordnar sig nog.

Ikväll grillade jag å älskling lite kött .. Guud så gott det blev. men det blev en väldigt sen middag idag. hihi. men så blir det ju ibland. orkade verkligen inte stå inne och laga middag.

I morgon kommer min älskade mamma hit. Vi tänkte dra oss in till kristianstad och handla på willys.
Hon skulle komma med lite kläder hon har beställt till mig. Vad skulle jag göra utan min älskade underbara mamma.

Igår så klippte jag av mig luggen.. här kommer en  eller två bilder ni kan få se. Om jag ska va ärlig så tycker jag att jag passar bättre i lugg:)






jag är så sjukt glad över dom vännerna jag har träffat nu:) ni är värda guld .:)<3

Och så klart mina andra vänner också.:)


Nej nu måste jag gå och sova så jag orkar med morgon dagen.





Glöm dina beskymmer imorgon kommer nya








BEX

Städ

idag har jag städat, vekit tvätt och diskat . allt alldagliga.

Har varit en liten runda hos susanne med:) alltid lika kul. <3

Hjälpte simon att klippa gräset och nu så är det dags för en promenad tänkte jag:)

och ikväll kankse tess kommer hit :) <3
Kolla lite film å så. SKOJ


Ne nu får ja ta mej i kragen och gå ut , ha det bra så länge









BEX

sol

dom senaste dagarna så har jag hjälpt till med att så gräs  och sen rensat rabatter.:) Mer jobb än man tror med gräsmatta. Fullt hus här i ca 3 dagar. ROLIGT:D

vatt å grillat i valje med simons familj . Härligt väder det har varit alltså.. jag blir bara så glad och posetiv.


Jag lägger upp lite bilder. En bild säger ju allt har jag hört:D











Där var några bilder från dom senaste dagarna:)


Lev livet idag

Glöm dina beskymmer i morgon kommer nya



BEX

Härligt

idag har jag varit i valjeviken och vandrat en liten slinga i skogen . Var hur mysigt som helst att gå där ensam och ta en massa fina bilder. tog ca 1 timme att gå . Tog inte tiden direkt. efter detta så åkte jag till Edenryd för att hälsa på svärmor och svärfar men dom var tvärr inte hemma. Så jag gick inom björn och ida , mycket trevligt.
Tack för denna underbara dag ännu en gång.



bilder från idag





Jag vill önska  Elin lycka till i morgon .
Tänker på dig vännen <3

Simon Jag Älskar dig , du är det bästa som hänt mig
tack för att du finns här för mig
du finns i mitt hjärta nu och för evigt <3






Glöm dina beskymmer i morgon kommer nya




Minns Gårdagen, Tänk på morgondagen , Men LEV idag






BEX

RSS 2.0