Nyår

DAG 3 : nu  är man inne på dag 3 . visst de känns jobbigt fortfarande men de börjar bli bättre. Det som är bra att jag har gått ner ca 2 kg. Min startvikt var 140 kg i november och nu väger jag 136 kg. :) ska gå ner till 128 kg innan operattionen . 

Igår: var ja me zilla å mia på fest i mjällby.. Mycket trevligt måste jag säga. Tackar för en toppen kväll. Pusss love ya

Nu har jag mamma på besök utan förvarning. haha man blir alltid lika chockad. Ikväll får jag se vad som händer men tror det blir att åka hem till min bror en runda.



/ - BEX

dag 2

igår så började jag på min soppdiet som jag måste gå på i ca 5 veckor innan min operation. Det känns som att de kommer gå hur bra som helst. När man väl har börjat så känns de okey. Man måste verkligen tänka på att man inte stoppar nåt i munnen. Det kan hända lättare än man tror faktiskt. Men NEJ jag ska klara detta nu. jag vet att jag är stak och har viljan. Nu är det då dag 2. Känner mej sjukt hungrig helatiden. Men hunger kan man ju faktiskt leva med. Det svåraste är ju att laga mat till gubben utan att provsmaka. haha undra hur den maten kommer att smaka.


jag önskar att jag fick ha min thess här nu. kom hit snart gumman. jag saknar dej så enormt. det är nu om nåt jag behöver dej här vid min sida.. ÄLSKA <3

jag är så tacksam för alla mina fina vänner nya som gamla. många <3<3<3<3 till er.


dagens innehåll: hmmm kan de bli lite städ tro :)



jag & mia                   jag & alex


Trött

idag så har jag haft både alexandra och ajax på besök. Alltid lika trevligt när de kommer folk på besök. Vi har inte gjort så mycket mest tagit de lugnt . Hoppas de händer något spännande i morgon .

vill tacka alla mina vänner för att ni finns.. tack . <3








/. Bex

RSS 2.0